Spagyriek anti-parasiet

 

EIGEN ERVARING MET SPAGYRIEK ANTI-PARASIET

Mijn eigen katten gaf ik deze zomer spagyriek druppeltjes tegen alle soorten van parasieten. Ik was positief verast dat dit ook echt bleek te werken. Hadden ze voorheen dagelijks wel 5 teken op hun vacht zitten, na 1 maand dit middel gebruikt te hebben kwam ik er nog af en toe eentje tegen. Daarnaast zitten beide katten, die vervend jager zijn en daarmee veel parasieten binnen krijgen, er gewoon erg goed uit. Belasting met vlooien en wormen blijft binnen de perken gedurende alle seizoenen.

WAT IS SPAGYRIEK?

Spagyriek is een alchemistische geneeswijze. Voor het bereiden van de essences worden bestanddelen van geneeskrachtige planten gebruikt. Deze plantendelen worden gescheiden, gezuiverd en weer samengevoegd. Zo ontstaan essences die gecombineerd kunnen worden tot verschillende complexen die op een krachtige manier de gezondheid kunnen ondersteunen waar nodig.

SPAGYRIEK PARASIETEN COMPLEX

Spagyriek Parasieten Complex bestaat uit verschillende zorgvuldig uitgekozen planten essences die helpen om het immuunsysteem te versterken en een gezond inwendig milieu te creĆ«ren. Waardoor het dier minder vatbaar wordt voor parasieten. Een lichaam dat in balans is kan beter parasieten weren. 

WERKINGSGEBIED VAN SPAGYRIEK PARASIETEN COMPLEX

Niet alleen worden parasieten afgeweerd, maar de essences binnen dit complex ondersteunen ook de organen, de slijmvliezen, de stofwisseling en de huid. Ze zijn bloed reinigend, versterken en stimuleren het immuunsysteem, werken antiseptisch, ontstekingsremmend en ontgiftend, stoten insecten af, maken het dier van binnen en van buiten onaantrekkelijk voor ongedierte (vlooien, teken, wormen, luizen, giardia enz). 

Naast het weren van parasieten helpt het complex dus ook bij het algeheel ondersteunen van de gezondheid van je dier. Spagyriek anti-parasiet heeft ongeveer 2 tot 4 weken nodig voordat het optimaal werkt en kan inwendig als druppels en uitwendig in de vorm van een spray toegediend worden. Een combinatie hiervan werkt doeltreffend bij hoge teken en vlooien infectiedruk. Deze behandeling kent geen bijwerkingen of nadelige effecten, ook niet op langere termijn.

Spagyriek anti-parasiet is verkrijgbaar vanaf 10 ml voor € 15 en 20 ml voor €25.

HOE IN TE ZTTEN?

Geef de druppels het liefste op schone slijmvliezen. Het mooiste is als de dier de druppels van een theelepeltje af wil likken. Lukt dat niet dan op een klein korstje brood of brokje geven. Geef het niet vlak voor of na voer. Lukt dat niet, dan is het ook mogelijk een spray dopje op het flesje te draaien en het in de onderlip van de hond te sprayen. Lukt dat niet dan op zo min mogelijk behaarde delen druppelen.

Kan het gehele jaar door gegeven worden.

Tip:

Spagyriek voorkomt besmettingen maar geeft geen 100% garantie dat uw dier niet besmet raakt. Daarom goed om je hond, kat en paard regelmatig te laten testen op de aanwezigheid van wormen en het gegeven advies, dat uit de test naar voren komt, op te volgen. Zie: https://wormbestrijding.nl/



Reacties